Bestellen, betalen en verzending

Veilig online medicijnen betalen met eigen bank via iDeal of creditcards Betalen

U kunt bij ons op 2 manieren betalen.

 1. Boven de 100 euro met een bankkaart indirect Bitcoins aan ons overmaken (u hoeft dan zelf geen Bitcoins te behouden);
 2. Door een envelop met geld AANGETEKEND naar ons te sturen. Op beide manieren kunt u bijhouden hoe het met uw betaling staat. Als wij uw betaling hebben ontvangen ontvangt u van ons een trackcode om uw aankoop te kunnen volgen.

Wanneer u met Bitcoins wilt betalen kunt u hiervoor kiezen tijdens het afrekenen.Een uitgebreide uitleg van een aanbieder kunt vinden via https://www.bitmymoney.com/support//faq/account/bitcoins-betalen-bij-een-webshop. Zodra de betaling met Bitcoins is geslaagd ontvangen wij gelijk een betalingsbewijs en zullen wij uw bestelling z.s.m. naar u toe sturen.

Wanneer u kiest om per aangetekende post te betalen volgen er instructies welke u per email ontvangt zodra u de bestelling heeft gedaan. Stuur liever geen muntgeld naar ons toe?

U kunt uw bestelformulier aangetekend versturen naar onze postbus.

Uw bestelling verzekeren

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL.

Tijdens het bestellen kunt u ook kiezen om het extra te verzekeren:

   1. Aangetekend verzenden in Nederland € 10,00;
   2. Aangetekend verzenden buitenland € 15.00
    De levering is verzekerd en gegarandeerd tot € 500.00.

Levertijd indicatie

Het grootste deel van onze producten hebben wij op voorraad en worden na ontvangst van betaling binnen 48 uur tijdens werkdagen verzonden. Tenzij anders staat aangegeven op de website of wij dit per email kenbaar maken aan u, na ontvangst van de betaling.

Uw bestelling online volgen

U kunt uw bestelling te allen tijde online volgen met de trackingscode die u ontvangt van PostNL (komt soms in SPAM terecht), nadat het pakket is aangeboden bij PostNL.
Op deze manier weet u wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Alternatief verzendadres

Als u van te voren weet niet in staat te zijn om uw bestelling thuis (factuuradres) aan te nemen, kunt u ook een alternatief verzendadres bij ons opgeven. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het door u gewenste adres afgeleverd wordt. Uit ervaring weten we dat afhaallocaties niet tekenen en daarom is het voor eigen risico.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Daar kunt u op rekenen!

Discrete en neutrale levering

Alle verzendingen zijn discreet en neutraal verpakt.

Bestellen zonder risico

De omruilgarantie bedraagt 14 dagen. Retourneer een bestelling altijd onaangebroken in de originele verpakking.