Online medicijnen kopen

Lorazepam 2,5Mg medicijnen weer te koop via onze webshop!

Lorazepam 2,5 Mg tabletten zijn weer te krijgen via onze webshop in Nederland. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen.

[maxbutton id=”1″]

 

Artsen schrijven het voor bij:

  • angstgevoelens en gespannenheid
  • paniekstoornissen
  • slapeloosheid
  • epilepsie
  • alcoholontwenning
  • misselijkheid en braken

Angstgevoelens en gespannenheid

Bij angstgevoelens en gespannenheid door hevige gebeurtenissen kunt u gedurende enkele dagen tot weken Lorazepam gebruiken. Houden de angstgevoelens en gespannenheid langer aan, of is er een psychische oorzaak voor? Dan worden ze meestal behandeld met psychotherapie of met antidepressiva.

Paniekstoornissen

Een enkele keer werken de antidepressiva toch na enkele weken niet voldoende. Dan schrijft de arts daarvoor in de plaats ook wel Lorazepam voor. Lorazepam werkt rustgevend en vermindert angstgevoelens. Hierdoor raakt u minder snel in paniek.

Slapeloosheid

Lorazepam werkt spierontspannend, rustgevend en maakt suf. Het bevordert zo dat u in slaap valt en beter doorslaapt. Dit slaapmiddel Lorazepam is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen en als u verwacht gedurende de nacht vaak wakker te worden.

Binnen één uur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken.

Epilepsie

Epilepsie (vallende ziekte) is een aandoening van de hersenen, waarbij een soort kortsluiting in de hersenen ontstaat. Dit gebeurt in aanvallen. De hersenen zijn dan even ontregeld, met bijvoorbeeld spiertrekkingen of bewusteloosheid als gevolg. Lorazepam wordt gebruikt tijdens een epilepsie-aanval. Als deze langer dan vijf minuten duurt, moet hij snel gestopt worden met bijvoorbeeld Lorazepam.

Alcoholontwenning

Lorazepam werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en kan epileptische toevallen voorkomen of bestrijden. Hierdoor verminderen ontwenningsverschijnselen, zoals angst, paniek, trillen, versnelde hartslag, zweten en slapeloosheid. U vermindert met Lorazepam ook de kans op een epileptische aanval.

Misselijkheid en braken

Artsen schrijven lorazepam voor bij ernstige misselijkheid en braken door de gedachte aan chemotherapie. U moet het Lorazepam medicijn dan vóór de behandeling gebruiken.

Meer informatie over Lorazepam 2,5Mg

Via onze speciale pagina/ medicijnenwijzer over Lorazepam kunt u meer lezen of vraag het aan uw arts of apotheker in de buurt.

We zien uw bestelling graag tegemoet,

Medicijnen kopen online webshop